Hoi Hoi allemaal,

I love youtube!! Gewoon lekker filmpjes kijken, maar dan van beautyvloggers! Dat zijn girls die houden van beauty en die alles vertellen over fashion, beauty, hotste look etc. (love it) Het is zo leuk hoe beroemd zij zijn geworden. Kijken maar naar juicystar07‬‎ als zij over straat loopt met haar even beroemde zus AllThatGlitters21 dan springen alle meisjes naar hun en vragen om een foto en handtekening! Dus hierbij mijn favo vloggers! Kijk mee!
De allerleukste vind ik DulceCandy87!! I love her. Ze kan zo goed over producten praten en de allermooiste make up looks maken. Echt ze is ook nog eens bloedmooi! Ze is nu zwanger (op haar 23e!!) , maar alsnog blijft ze leuke haul filmpjes maken en ze straalt nog steeds. Kijk snel op haar youtube kanaal want ze maakt filmpjes van haarkrullen tot halloween make up looks! ps. Ze houdt ook haar blog bij (erg leuk om te lezen) en onder heb ik een foto gezet van haar tutorial: Cleopatra Queen of Egypt Halloween look! En natuurlijk een paar andere foto’s als voorproefje!
http://www.dulcecandy.com/

MichellePhan is misschien wel de beroemdste make-up artist die er bestaat op youtube. Ze werkt voor NY fashionweek en heeft voor elke filmpje misschien wel 1.000.000 kijkers en dat als ze het filmpje pas 2 dagen heeft gepost! Ze doet hele leuke looks  en laat heel vaak tips zien hoe je het best dit of dat kan doen. Door haar Japanse achtergrond heeft ze vaak hele biologische zelf maakproducten en hoe je van cacao poeder prachtige blush maakt. Zo heeft ze nog heel veel andere coole tips! Dus kijk snel op haar youtube kanaal!
http://www.youtube.com/user/MichellePhan

meganheartsmakeup‬‎ is een meisje van ongeveer 16 die houdt van make up. Ze laat hele mooie looks zien voor Halloween en voor dagelijks. Ze maakt haartutorials en maakt filmpjes van haar leven. Je merkt dat ze ontzettend veel geeft om haar subscribers en dat vind ik zo leuk aan haar! Dit is mijn tweede favo, want ze praat zo goed voor de camera dat het lijkt alsof ze tegen jou praat. Dit mooie stukje schreef ze bij haar filmpje life: Previous intro video reached 1 million views. Don’t want to watch, don’t have to 🙂
Thanks again for sticking with me! I really appreciate the support & love!
xoxo Megan
http://www.youtube.com/user/meganheartsmakeup
 

Nu de laastse (volgende week meer hoor!). Dat is rosebud143. Zij is ook een hairstylist en een make up artist. Ze is nu zo beroemd door youtube dat ze haar eerste meet and greet mocht houden en dat was een groot succes. Laatst heeft ze mee gedaan met een wedstrijd en heeft ze 10.000 dollar gewonnen! Ze verdeeld een deel van haar winst met haar subbers en de rest steekt ze in haar kleding lijn. Kijk dus op haar youtube kanaal!
http://www.youtube.com/user/rosebud143#p/u/3/tBOAM_yMkbUhttp://www.youtube.com/user/rosebud143#p/u/3/tBOAM_yMkbU

Ik hoop dat jullie het leuk vonden… Zoja, volgenden week weer eentje!!

Byee,
Charesa


Advertisements