Hoi hoi allemaal,
Vandaag weer een style from en dit keer is het Miley C. Voor de mensen die haar niet kennen.. Ze speelde hannah montana maar is nu uitgegroeid tot een beautiful young lady! Haar stijl is veranderd van sweet girl tot meet the rock chick. Enja als je het artikel heb gelezen chamastyle dan weetje dat wij in love zijn met stoere rock outfits, kijk nou… dat ik precies de stijl van Miles! Dus kijk mee!

           1. Lekker slonzig. Dat is echt super leuk en vooral bij Miley. Die moter boots die ze aanheeft geen toch weer een een stoer randje aan deze outfit. De lange vest is helemaal super. En haar Simone Harouche bag geeft het een beetje kleur! Well don miles!
2. De Alexander Wang Freja Laced Zip Stiletto boots springen er echt uit! Geweldige laarzen en ze staan ontzettend goed bij de hele look. Heeft M. die vest van haar oma geleend? Maakt niet uit hij staat leuk. 
 3. Hier haar meest van de drie gedurfde outift. Die painted jeans met flinke scheuren. Ontzettend leuk en de laarzen met studs staan er amazing onder! Voor de bovenkleding is niet veel bijzonders maar dezelfde zonnbril als look 1 en de sieraden passen perfecto!

4. Heel simpel maar toch classy! En haar Geliefde Jeffrey Campbell “Charlie-G”-clogs trekt ze in alle twee de looks aan. En met haar 1.64 zijn deze blokhakken heel geschikt en ook nog eens comfi! Wijd shirt, strakke skinny en toch heel vrouwlijk!
5. Alweer zo een mooie tas! Haar Balenciaga Covered Giant Pom Pon bag past bij haar net niet grijs en net niet donker blauw broek :). En de clogs staan er super bij. Mooi afgewerkt met een vest en sjaal. En niet te vergeten.. dat klein zwart mustje die achter op haar hoofd zit. Super outfit. En dit is ook mijn favo!
Wel done Miles!
Byee,
Charesa
Advertisements