Hello,

De lente komt er weer aan en voor de fashion wereld betekent dat: NIEUWE COLLECTIES, NIEUWE TRENDS en natuurlijk weer NIEUWE BEAUTY TRENDS!! Chamafashion geeft je daarom een kijkje op de nieuwe trends van 2011!! Benieuwd..


De serie bevat 2 delen: 1. Fashion trends 2. Beauty trends

So lets start with number 1 🙂

We beginnen met de Key-looks. Een soort van thema’s die we veel zullen zien op de catwalks maar ook gewoon bij de gewone mensen.


De 70’s glamour. Denk hierbij aan wijde broeken (met daar onder natuurlijk sky heels hakken) en wijde blousjes. En natuurlijk 70’s bohemian style.  (zie hier boven voorbeelden)

Biker clothing. Dit is echt mijn favoriet. In 2010 begonnen de bikerboots langzaam in te raken. Maar 2011 is het jaar van de BIKER CLOTING!! Je ziet deze trends nu niet alleen in schoenen terug maar ook in accesory en in de kleding natuurlijk! De biker boots staan overal onder; onder een jeans en zelf onder een lief jurkje 🙂     (zie boven voorbeelden)

Maby lijkt deze key een beetje op de allereerste maar toch is deze wat meer edgy en een tikkeltje vrouwlijker. Ik spreek hier over de 60’s look. 60’s ladylike. Hier onder wat meer foto’s en uitleg!

bron: http://www.fashionising.com/

 

Zo dat waren de key-looks! Natuurlijk zijn er nog veel meer looks maar dat zie je de volgende keer!!

Byee,


Charesa

bron: http://www.fashionising.com

Advertisements