Yup. LC is fashiondesigner, model, schrijfster en reality-star.

Oh men, wat schrijft ze geweldige boeken!! Ik heb alle drie de delen:

1. LC Candy. (mijn review van dit boek staat op mijn blog)
2. Sweet little lies
3. Sugar and spice

Als je eenmaal begint aan het eerste deel verlang je verder!Meer uitgebreide informatie over SUGAR AND SPICE na de klik. 

Het gaat allemaal over Jane Roberts en Scarlett die samen naar L.A verhuizen. Scar gaat er heen om te studeren en Jane om eventplanner te worden.
Dan worden ze ontdekt door Trevor die tv producer is. De meiden gaan spelen in de nieuwe serie L.A Candy.
De serie wordt een mega hit! En komt veel drama te pas!

Deel 3: Sugar and Spice is het laatste deel.
Na alle drama wat er in seizoen 1 is gebeurt (de eerste 2 boeken) wilt Jane opnieuw beginnen. Ze heeft het hartstikke druk met haar baan en de show.

Ik kan natuurlijk niet veel vertellen, want als je het echt wilt beleven moet je de boeken zelf halen want ze zijn fantastisch! Om de boeken te snappen moet je vanaf deel 1 lezen.


Op het chique premirefeest van seizoen 2 van L.A. Candy krioelt het van de fans, en de paparazzi staan te dringen langs de rode loper. De realityshow is een hit en Jane Roberts de grote ster. Maar onder de oppervlakte smeult er van alles tussen de vier meisjes van de show. Jane weigert scnes te doen met Madison, nadat die compromitterende foto”s van haar aan Gossip heeft doorgespeeld. Madison zelf wil koste van het kost achter de identiteit van haar afperser komen, die dreigt te onthullen dat zij niet altijd een rijke, platinablonde Californische babe was… Gaby gedraagt zich opeens totaal anders sinds ze een nieuwe persagent heeft. En Scarlett ten slotte moet zien te laveren tussen haar vriendje en de show, want die twee samen gaan echt niet. En dan is seizoen 2 nog maar net begonnen…

Jane en Scarlett zijn verhuisd naar Los Angeles. Jane organiseert evenementen en Scarlett studeert. Ze zijn allebei gevraagd om mee te doen aan een realityshow. In dit derde deel van de serie ‘L.A. Candy’ raken Jane en Scarlett in verwarring. Jane weet niet welke jongen ze moet kiezen en krijgt problemen met Madison, die ook in de show meedoet. Scarlett heeft een vriend, maar is hij het wel helemaal? Voor beide meiden is het onduidelijk waar de televisieshow ophoudt en hun werkelijke leven begint. We zijn getuigen van talloze intriges tussen Jane, Scarlett en de andere televisiesterren. Daarnaast voelen de meiden zich gemanipuleerd door de producent van de show die alleen maar op jacht is naar kijkcijfers. Een echte chicklit met net iets meer diepgang. De karakters van Jane en Scarlett worden redelijk uitgewerkt. De andere karakters blijven stereotiep. De liefhebbers van deze serie zullen dit boek zeker in een adem uitlezen, maar zullen het einde van deze trilogie misschien wat onbevredigend vinden. Vervolg op ‘Sweet little lies’*.

Beiden stukjes van BOL.COM

Om het even kennis te maken met de boeken heb ik even wat informatie opgezocht!

Ik zal jullie 1 ding zeggen: het fantastisch boek!! Trouwens alle boeken zijn geweldig! Zeker een aanrader dus!

Advertisements