Omgosh! Oké, ik beging vanaf het begin: ik was plaatjes aan het bekijken van Olivia Palermo (van The City) en wat een prachtige summer look! En toen kwam ik op het idee om een van de Stealing Style een Stealing beauty te maken!! Hope you enjoy!

How to create this look:
1. breng eerst een mooie matte bronzer aan. Die van rimmel is mat, en er zit een SPF 8 in! Zoals je bij Olivia ziet heeft ze het er net onder en een klein beetje boven het jukbeen aan gebracht.
2. Breng nu een zachtroze blush aan. Ik vond MAC’s Fleur power heel geschikt omdat het barbie roze is maar ook niet te zacht. Hij is gewoon perfect en bij de zelfde kleur als Olivia! Breng de blush aan op de appels van je wangen en dan sweep je het naar boven. Zodat het heel naturel lijk!
3. Olivia heeft grote ogen en door de wimpers (90% fake) krijgt ze een open effect en dat willen wij ook! De naam zegt het al; de one by one mascara pakt alle haren mee! Als je wilt kan je er altijd nog nepwimpers bij doen 🙂
4. Zoals je ziet heeft miss palermo op de eerste foto hele zacht nude/pinky lippen! Heel mooi en MAC’s lipstick is daar perfect voor!

Hope you enjoyed ♥

xoxo charesa

Advertisements