Welk meisje houdt er nou niet van om naar een schoonheidssalon te gaan?! Je wordt heerlijk verzorgd en je kan lekker relaxen. Maarja, dat lekker relaxen kost een flinke duit! Je kan beter zelf spulletjes kopen en je zelf gaan verwennen! Ten eerste: het is veel goedkoper Ten tweede: je kan het zo leuk/gek maken als je wilt! Nodig vriendinnen uit of doe het lekker bij jezelf! Klik snel verder om te zien hoe je jezelf een heerlijke schoonheidsbehandeling geeft! Enjoy ♥

Laten we beginnen met de producten die we nodig hebben. Je kan de meeste producten kopen bij een drogisterij zoals de HEMA, de TUINEN, de Kruidvat en ga zo maar door. Als eerst ga ik met jullie de basis producten doornemen die je nodig hebt om dit te doen:

– bak met kokend water
– een handdoek
– washandje
– hoofdband om je haar te beschermen
– pore strips bijvoorbeeld van Essence, de Action of de Kruidvat. (over die van Essence komt nog een review)
– Tweezer
– eventueel wax om haartjes weg te waxen
– een gezichtsmasker (die van de H&M zijn heel lekker)
– een goede hydraterende cream

Oké, genoeg je praat, laten we beginnen 🙂

STAP 1 HET GEZICHT STOMEN:
Even dit tussendoor omdat het toch belangrijk is: Serena van http://www.beautylab.nl heeft een artikel geplaatst dat je poriën niet open of dicht kunnen! Zeker interessant om te lezen. Wel zegt ze dat het gezicht stomen toch goed is omdat het de bovenste laag huid zachter waardoor het masker nog beter in je huid kan binnen dringen om al het bacteriën te verwijderen.
Dus dan gaan we toch maar even het gezicht stomen. Gebruik je bak met kokend water , hang er boven met je handdoek en ga even 10 minuutjes zitten.
Als de tien minuten om zijn dep je je gezicht droog met je handdoek.

STAP 2 DE PORE STRIPS:
Doe de pore strips op je neus, voorhoofd, kin het maakt niet uit. Laat ze er op zitten totdat je ze er af mag halen ( het ligt eraan wat er staat op de verpakking )

STAP 3 DE KLEINE DINGETJES:
Je kan je wenkbrauwen, snorhaartjes weg halen met bijvoorbeeld wax of een tweezer. Heb je niks? Dan kan je deze stap overslaan.

STAP 4 HET MASKER:
Haal de strips van je gezicht, en doe nu het masker op. Laat het zitten todat het er af moet. Was het er natuurlijk ook weer af maar dat spreekt voor zich 😉

FINAL STAP 5 HYDRATEER JE HUID:
Je huid moet nu super zacht voelen maar we gaan toch nog even een goede creme gebruiken!

Zo nu heb je een super zacht huidje die er weer stralend uit ziet ♥

xoxo Charesa

Advertisements