hoiiii

Er zijn heel veel natuurlijke producten die ook goed zijn voor je haar, huid, nagels ect. Vandaag ga ik jullie vertellen wat je allemaal wel niet kan doen met alleen een citroen. Ja, je hebt alleen een citroen nodig!

Citroen is een bron van citroenzuur en natuurlijke anti-oxidanten. Door het hoge vitamine C gehalte is het goed voor de huid en bloedvaten. Je kan met deze vrucht voor meerdere schoonheidsbehandelingen gebruiken.

Haar:
– Met een citroen kan je je haar bleken.
Meng het sap van een citroen met een scheutje water en verdeel het vervolgens over je haar. Ga buiten in de zon zitten en laat de zon zijn werk doen. Als je zwart haar hebt, kan je deze behandeling beter niet toepassen..

– Glanzend haar
Als je dof haar hebt kan je je haar met wat sap van een citroen spoelen en een tiental minuten inlaten trekken. Je haar zal glanzen en je krijgt er een sterke hoofdhuid van.

Huid:
– Gezichtslotion voor een vette huid
Los zes druppels citroensap op in een glas gekookt water en spoel daarmee je gezicht twee keer per dag.

Ruwe ellebogen/knieën
Snij een citroen in tweeën en hou één van de helften een paar minuten op je elleboog of knie en de huid zal daar dan zachter worden.

Tanden:
– Wittere tanden 
Als je een paar weken lang iedere dag met de schil van een citroen over je tanden wrijft worden ze na een tijdje witter.

Nagels:
– Sterkere nagels:
Als je broze nagels hebt kan je een badje maken voor je vingers van lauwwarm water met een paar druppels citroensap. Laat je vingers daar 10 tot 15 minuten inzitten en je nagels zullen sterker worden en meer glanzen.

Voeten:
– Verzorgende voetscrub (je het hier ook zeezout en olijfolie voor nodig ;p)
Je kan het sap van een citroen mengen met 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels zeezout. En dan lekker daar je voeten mee scrubben/masseren.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad! ♥

Cu soon!
xoxo,
Manon

Advertisements