P6010555-1
Misschien hebben jullie hem al gezien in me shoplog..? Maar ik ga voor jullie de Bourjois healthy mix serum foundation reviewen.. Deze foundation wilde ik al een hele tijd hebben alleen nog nooit gekocht. En nu heb ik hem 🙂 Ik heb hem nog niet zo heel lang alleen wel heel goed voor jullie getest.

 
P6010563
‘Gel foundation voor een uitgeruste teint, een stralende huid tot 16 uur. Vitaminekuur: litchi, goji bessen, granaatappel. Smeltende textuur, egale teint zonder maskereffect. Hyperallergeen.’

Het is dus een gel foundation die belooft dat hij 16 uur blijft zitten. Met heel veel vitamine erin, en die je gezicht geen maskereffect geeft.

P6010556
De foundation zit in een doorzichtig flesje, zo kan je heel simpel zien hoeveel er nog in zit en of hij nog wel goed is. Het flesjes is van glas en is erg hygienisch want het is een pompflacon, dat vind ik zelf best wel belangrijk bij een foundation.
P6010558 P6010559
Links op me hand en rechts op me hand aangebracht.
De substantie van de foundation vindt ik goed, je voelt dat het een gel is. Het is niet te dik of te dun, precies goed! En het smeert goed uit op je gezicht. Je kan deze foundation gewoon met je handen aan brengen want hij smeert heel makkelijk uit. En voor je hele gezicht heb je maar 1 à 2 pompjes nodig!

Ik vind het heel prettig om met deze foundation te werken. De foundation is licht dekkend (geen maskereffect) en het geeft een lichte glow maar dat vind ik wel mooi. Een gezonde huid glanst ook lichtjes.. En hij blijft ook wel goed zitten, alleen geen 16 uur.. Dat beloofde ze wel, alleen ik denk dat geen ene foundation 16 uur perfect blijft zitten. Ook ruikt de foundation nog is heel erg lekker! Een goed pluspunt natuurlijk.

Eindresultaat: ik ben heel blij met me foundation en zal hem zeker vaak gebruiken. De substantie is goed en de foundation geeft je gelukkig geen maskereffect. Zeker een aanrader! Trouwens ik had de lichste kleur gekocht (52, vanille)..

Pluspunten:
– goede substantie
– goede dekking (geen masker)
– hygienisch (pompflacon)
– verkrijgbaarheid
– prijs
– ruikt lekker

Minpunten:
– er zit geen UV-filter in
– er bestaan niet zo heel veel kleuren

Bourjois healthy mix serum foundation kost €14,90 en is o.a. bij Etos, Douglas en Sephora te koop.

Lots of love♥♥,
Manon
Advertisements