Yes, je ziet het goed! Oranje is DE kleur van de zomer! Alle modellen van de catwalk dragen deze hotte trend maar ook de celebs! Je ziet de kleur niet alleen terug in kleding maar ook in make up, nagellak, accessoires en zelfs in meubels! Wat vind jij er van? Lees meer voor de foto’s en make up looks ā™„

We beginnen met de make up! In veel magazines zie je deze hotte kleur terug. Vaak zie je niet alleen de oranje kleur maar hij is wat zachter gemaakt door er zwart of een andere donkere kleur aan toe te voegen. Maar de oranje springt er wel nog meer uit.

De catwalk zit er vol mee. En vooral de make up. Vaak krijgen alleen de lippen een vel kleurtje en de rest van het gezicht blijft neutraal.  

Oranje is een kleur die heel mooi bij iedereen staat! Bij het tweede model hierboven zie je dan de blush iets harder is aangezet maar toch is het subtiel. De lippen springen eruit! Prachtig ā™„ Om je nou matte , ultra glimmende of romige oranje lippen hebt het maakt niet uit. Op de foto hierboven zijn ze bijna allemaal vrijwel mat maar hieronder zie je weer het tegenovergestelde! Lekker romige, glanzende lippen!

Zelf vindt ik deze foto heeeeeeel erg mooi! Bij dit model zijn haar ogen heel dramatisch opgemaakt en haar lippen ook heel vel! Zo zie je dat deze combo ook erg mooi kan zijn šŸ™‚

Op naar de kleding! De foto vind ik echt prachtig! Haar make up is zacht maar haar kleding BAM! ā™„

Een paar oranje make up looks:

Zoals je ziet kan je de kleur oranje overal in gebruiken. Het staat heel mooi op elke huidskleur.

Enjoy the summer en vergeet niet: denk ORANGE! ā™„ hihihih šŸ™‚

XO charesa ā™„

Advertisements