P6010581

Deze keer vertel ik over een hele mooie bronzer van essence. Ik heb hem al een tijdje maar eigenlijk wilde ik hem niet reviewen want ik had hem voor brunettes gekocht terwijl ik een blondine ben. Maar het is zo’n mooie bronzer dat ik het toch maar doe.

P6010577
De sun club lijn van essence vindt ik een hele leuke lijn, deze bronzer is van sun club. Hij lijkt heel erg op de brick bronzer van Bobbi Brown. En ziet er dus ook best luxe uit. De bronzer heeft in totaal 5 kleurtjes, de bovenste is een hele mooie high lighter. Naar onderen wordt het steeds donkerder. Niet alle kleurtjes kan ik gebruiken.. De meeste zijn veel te donker voor mij, wat eigenlijk best wel zonde is.

P6010579

P6010580
Zoals ik al zei is deze bronzer voor brunettes en voor mensen met een darker skin. Dat heb ik totaal niet, maar aan de swatches kan je wel zien dat het een hele mooie gepigmenteerde bronzer is. Hij is wel shimmery dus je kan met deze bronzer niet shapen. Maar een hele mooie glow geeft hij je wel. Als je een sun kissed look wil kan je deze bronzer zeker gebruiken !

Volgens mij kostte deze bronzer rond de 4 euro, wat echt NIET duur is voor een hele mooie bronzer!

Pluspunten:
– Leuke verpakking
– Goed gepigmenteerd
– De prijs
– Verkrijgbaarheid

Minpunten:
Zijn er niet 😉

Essence kan je bij de Kruidvat kopen.

XOXO ♥,
Manon

Advertisements