P1010031
Vroeger dacht ik dat goedkope beauty producten echt rotzooi was, maar nu denk ik wel anders! Ik was namelijk bij me opa en oma en ik was me shampoo vergeten maar wilde toch heel graag me haar wassen. Bij me oma stond een shampoo van Cien en ik pakte die dan maar. Toen me haar droog was zat me haar echt mooi en het was schoon! Lees verder voor korte review.

P1010031
De rechter shampoo gebruikte ik bij me oma en is waarschijnlijk alleen in Duitsland te koop.. De linker shampoo heb ik in Nederland gekocht en vind ik ook fijn.

P1010032
We beginnen met de shampoo uit Duitsland. De verpakking ziet er niet echt aantrekkelijk uit, waardoor ik toen ook dacht dat het toch niet zou werken. De shampoo zelf is groen en ze zeggen dat er allemaal kruiden in zit en aloë vera. In deze fles zit wel een halve liter !

De substantie is erg dun en groen. Het ruikt een beetje naar kruiden, ik weet alleen niet welke ;p De shampoo schuimt goed en maakt me haar goed schoon. Het enige nadeel is dat je van deze versie alleen een shampoo kan kopen en geen conditioner.. En als ik deze shampoo gebruik zit me haar daarna echt mooi ♥ Dat had ik nooit van deze shampoo verwacht. Twee flessen van deze shampoo kosten 1 euro. Dan heb je een liter shampoo voor een euro! Echt spot goedkoop ♥

P1010025
Deze shampoo is wel in Nederland te koop. Dit is een shampoo en conditioner in één. De fles is simpel, maar ziet er wel beter uit dan de andere 😉 Alleen in deze fles zit maar 300 ml.

De substantie van deze 2 in 1 shampoo is wit. Het ruikt neutraal niet heel speciaal, en deze shampoo is ook fijn om te gebruiken alleen ik vind toch die uit Duitsland fijner. Die van Duitsland geeft een veel mooier resultaat en de shampoo uit Nederland maakt me haar voor me gevoel zwaarder. Toch vind ik deze shampoo voor de prijs heel fijn. Deze shampoo kost volgens mij ongeveer 1,59 €.

xoxo ♥
manon

Advertisements