image
Je zag ze laatst al voorbij komen in een shoplog, 2 beauty spulletjes van de H&M. De Lime & Coconut body splash en de .. face mask. Lees verder voor de review.

Ik zeg alvast dat ik met alle twee de producten echt tevreden ben en ik ben echt blij dat ik ze heb gekocht.

P6010575 
We beginnen maar met het raspberry smoothie pore cleansing mask. Het is een masker die zegt dat hij je huid zuivert en je poriën verstopte ‘wist’. Ze beloven ook dat je huid fris en glad wordt. Er zitten frambozen, mango, abrikoos, perzik en granaatappel in.

De verpakking is niet echt speciaal maar ziet er wel leuk uit. Het is mooi roze/paars en er staat een foto van frambozen op. Op de achterkant staat duidelijk hoe je het masker moet gebruiken.

 P6010576
Frambozen, als je dit masker openmaakt ruikt het echt heel lekker. Ik ruik niet echt frambozen, maar het ruikt gewoon, zoet, fris, alles ! De geur vind ik echt lekker ruiken. Het masker is zelf licht roze, wat er wel grappig uitziet als je het op je gezicht aanbrengt 😉 De substantie van het masker is erg dik/romig, wat ik zelf wel fijn vind. Het masker is genoeg voor 1 keer en de substantie droogt hard op.

Toen ik het masker eraf had gewassen voelde het me huid heel zacht aan.. Het was minder vet en me huid voelde echt super schoon. Me poriën waren een beetje schoon gemaakt, en me huid voelde schoon en fris. Het is echt een lekker om te gebruiken ! ♥

P1010007
P1010006
De body splash is een klein flesje van 45 ml. Het flesje ziet er niet heel erg bijzonder uit.. Maar wat ruikt het lekker !! Als je het op sprayt is de lucht na een uur wel weg, het is ook een body splash.. Als ze deze in een eau de toilette hadden had ik hem meteen gekocht! Maar jammer genoeg hebben ze die niet ;(

Allebei de producten vind ik heel fijn, het masker werkt goed en maakt je huid lekker schoon, en de body splash ruikt erg lekker 🙂 Het masker was 1,95 en de body splash volgens mij ook. En ze zijn allebei te koop bij een H&M (wel een H&M die beauty verkoopt!!)

xoxo,
manon ♥

Advertisements